Testimonials

“Eurofirms valt op vanwege hun professionaliteit en aanpassingsvermogen. Ze hebben inzicht in de behoefte van de klant en werken om snel kwalitatief hoogwaardige antwoorden op elk verzoek te geven.  Ik wil ook graag wijzen op het innovatieve karakter waardoor zij altijd voorop lopen in hun sector.”

Cristina Jiménez MEDICHEM

“Sinds we zijn begonnen met samenwerken met Eurofirms zijn we dik tevreden. Vanaf het begin kregen we zeer goede feedback over de behandeling en de dienstverlening van de werknemers. Daarnaast is het digitale platform een heel mooi instrument waarop alle werknemers en hun documentatie te vinden zijn.”

Elena Pérez HR-afdeling - TIENDANIMAL

“Het leukste deel van de Pivot, is het werken met één klant waarmee je een vertrouwensband opbouwt en waar je dicht bij staat.”

Nora Pedrosa Selectiedeskundige - Eurofirms (Pívot in FRIT RAVICH)

“De figuur van de pivot is een toegevoegde waarde voor ons. Het betekent dat deze persoon het bedrijf beter begrijpt, zich beter kan aanpassen aan ons organisatieritme en vooruit kan lopen op situaties die binnen ons bedrijf spelen.”

Estefania Rico HRBP Spain - CODORNÍU

“Ik wil jullie graag bedanken voor al het harde werk dat jullie hebben laten zien gedurende de tijd die we al samenwerken. Jullie vermogen om jezelf te overtreffen en het niveau van het dagelijkse werk maakt dat jullie nu ons volledige vertrouwen genieten. Ik heb er geen enkele twijfel over dat de persoonlijke kwaliteit die eenieder bij jullie heeft, het verschil maakt. Ik ben ervan overtuigd dat deze werkrelatie nog veel langer zal doorgaan en zal blijven groeien.”

Alicia Luque HR-Afdeling - THE RITZ-CARLTON, ABAMA

“We krijgen altijd een positief antwoord van alle gesprekspartners. En, in het bijzonder, kan ik zeggen dat de website voor klanten een zeer nuttig instrument is.”

Santiago Huertas INDRA

“Mijn mening over de website voor klanten van Eurofirms is dat het een intuïtief werkplatform is, waarmee de procedures voor het ondertekenen en het beheer van documenten veel eenvoudiger zijn. De database is heel krachtig. Er kan worden gefilterd en alle documenten, zowel de huidige contracten als de contractgeschiedenis, zijn oproepbaar, waardoor het niet meer nodig is om de documentatie uit te printen en op papier te bewaren.”

Emili Fuentes BICENTURY

“Vanaf het moment dat we met jullie samenwerken, is alles zoveel eenvoudiger. Het personeelsmanagement is gemakkelijk en we hebben altijd het gevoel dat alles onder controle is (dat is moeilijk gezien onze bedrijfstak). Wanneer er een probleem optreedt dan lossen we dat samen op, in dit opzicht lopen we hand in hand.”

Cristina Reguart JAYAN BARCELONA SERVICES

“Jullie professionaliteit, snelheid en serviceniveau is excellent en we rekenen zeker op jullie voor toekomstige projecten.”

Enric J. Martí Abella ECONECTIA

“Onze dienstverlening onderscheidt zich door snelheid, flexibiliteit en door 100% op maat te zijn waardoor er zo min mogelijk ongemak ontstaat. Daarom is het vertrouwen van onze klanten zo hoog”

Antonio Cano Operationeel directeur - Eurofirms

“We werken al enige jaren samen met Eurofirms en zonder twijfel worden dat er nog veel meer vanwege jullie professionele betrokkenheid bij de meest kwetsbare groepen. Bedankt voor de samenwerking en voor het aandragen van ideeën voor het verbeteren van de inzetbaarheid van mensen.”

Raquel Prieto Cremades Afdeling Scholing en Werkgelegenheid - STICHTING CEPAIM (Coördinatie van Scholingsprogramma Incorpora)

“Het geeft een grote voldoening te werken met teams die zich betrokken voelen bij de omgeving waar zij onderdeel van zijn, grootse personen die grootse projecten realiseren. Het is een genot om te kunnen rekenen op de steun van de Eurofirms-groep voor het verbeteren van de inzetbaarheid van en het vinden van een arbeidskans voor de kwetsbare personen waarmee we werken”.

Susana Henarejos Martínez Afdeling Scholing en Werkgelegenheid - STICHTING CEPAIM (Leidinggevende EPI)

“De dienstverlening van Eurofirms moet snel en flexibel zijn en worden aangepast aan de behoefte van de klant. Uiteindelijk hebben we het over werkplekken en alles heeft een specifieke of technische eis. Wij begrijpen dat de persoon die wij aanleveren geschikt moet zijn en perfect in het profiel moet passen. En dat is iets dat onze klanten zeer waarderen.”

Xavier Castro Operationeel directeur - Eurofirms

“Meer dan een samenwerking zou ik onze samenwerking omschrijven als een integratie, een symbiose. We hebben elkaar leren kennen en we hebben ingezien dat we dezelfde waarden delen en dezelfde visie hebben op HRM. Jullie zijn een fundamenteel onderdeel van deze prachtige reis van het definiëren, ontdekken en verzamelen van nieuwe personen voor ons project, en daar horen jullie bij. Nadat ik jarenlang veel ervaring heb opgedaan met selectiebedrijven, maken jullie het verschil. Op nog vele jaren!”

Myriam Casas and Pedro Aguiar GEBERIT

Na zo’n lange samenwerking hebben we het punt bereikt dat het allemaal net zo makkelijk is als even bellen en weten dat ze een oplossing voor je hebben. Bij Eurofirms begrijpen ze direct wat we zoeken, ze bekijken de wereld door onze bril en bieden het beste op snelle en efficiënte wijze. Zeker weten dat ze heel goed werken”.

Quim Pla Casanova HR-afdeling - SACOPA (GROEP FLUIDRA)

“In ons team is de wens om een goede service te verlenen niet opgelegd maar onderdeel van onze manier van zijn, van denken en van het uitvoeren van ons werk. Ik denk dat wat de klanten het meeste in Eurofirms waarderen de persoonlijke dienstverlening is die we hen bieden.”

Mª Àngels Casanova Hoofd van kantoor - Eurofirms Olot

“Ik voel me heel comfortabel in mijn functie en elke dag denk ik weer dat ik veel geluk heb gehad dat ik bij Eurofirms begonnen ben”.

Silvia Oubiña Vieites Werkneemster van Eurofirms - CONSERVAS ISABEL

“Ik zou Eurofirms willen definiëren met het woord ‘professionaliteit’. In mijn lange ervaring met hen, heb ik kunnen ervaren: voor elk probleem is een oplossing. Zonder verder uit te weiden, hebben ze me een groot aantal handelingen uit handen genomen waardoor wij tijd en geld konden besparen.”

Juan José Gil Ollero Werknemer bij Eurofirms

Mijn ervaring met de Stichting Eurofirms is dat het een heel nuttige werktool is. Op het moment dat je iets nodig hebt, bieden ze een oplossing voor elk probleem of vraag die je hebt, met grote inzet, toewijding en aandacht. Het lijkt of ik overdrijf maar woorden schieten te kort om te beschrijven hoe dankbaar ik de Stichting ben.”

Alejandro Sánchez Gebruiker Stichting Eurofirms (Magazijnassistent) - DECATHLON EL PRAT

“De personen bij de Stichting Eurofirms zijn vrienden die je bij de hand nemen en die je helpen.”

David Moreno Gebruiker Stichting Eurofirms (Supervisor machinerie, etikettering en eindproduct) - LABORATORIOS HIPRA

“Onze ervaring als klant is positief. We hebben gezien dat het geselecteerde personeel met een beperking geen enkel probleem heeft opgeleverd, integendeel. Het zijn werknemers die hun werk en de kans die ze krijgen waarderen en dit laten zien door motivatie en inzet. De samenwerking is voor beide partijen een verrijking en voldoet aan de door het bedrijf voorgestelde doelstelling van maatschappelijke diversiteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid.”

Indra INDRA

“Mijn ervaring met Eurofirms is onovertroffen: de omgang met het team van de Stichting Eurofirms was geweldig. Ik ben heel dankbaar.”

Jordi Riembau Gebruiker Stichting Eurofirms (Data-entrymedewerker) - GUREAK ARAN (CatSalut)

“Ik zou de Stichting Eurofirms met de volgende woorden omschrijven: kans, gelijkheid, optimisme.”

Verónica Millán Gebruiker Stichting Eurofirms (Kassière FNAC) - FNAC ILLA DIAGONAL

“Stichting Eurofirms heeft mij de kans gegeven om een stabiele baan te vinden. Met dank aan de professionals die mij ondanks mijn ongeduld en ondanks hoe vervelend ik soms ook was, een kans en vertrouwen gegeven hebben.”

José Pablo Rodríguez Gebruiker Stichting Eurofirms (Operateur) - UHT VIDRERES LLET

“De ervaring met Stichting Eurofirms was altijd heel positief. Toen we de selectieprocedure begonnen, zijn we samen gaan werken zodat ze het profiel leerden kennen van wat wij zochten zodat ze ons kandidaten met een beperking konden voorstellen. Dankzij deze samenwerking hebben we zeer goede profielen kunnen beoordelen en hebben we personen aangenomen op het hoofdkantoor en in de cavamakerij van Cordoniú. Ik raad hun dienstverlening 100% aan, niet alleen omdat ze dezelfde waarden hanteren als in onze organisatie maar ook omdat ze efficiënt zijn in hun werk en in hun omgang. Het zijn geweldig professionals vanwege hun nabijheid, nauwkeurigheid en vrijgevigheid. Het is een voorrecht om met hen te werken.”

Met Stichting Eurofirms samenwerkend bedrijf CODORNÍU

“We hebben naar volle tevredenheid gewerkt met Stichting Eurofirms. We hebben goede dienstverlening ervaren en doeltreffendheid daar waar het ging om het vinden van profielen en kandidaten die wij nodig hadden. Heel erg bedankt voor het goed uitgevoerde werk! Jullie zijn een fantastisch team!”

Met Stichting Eurofirms samenwerkend bedrijf CASADEMONT