mei 16, 2018

Eurofirms in de ranking van Best Workplaces 2016 als één van de beste bedrijven om voor te werken in Spanje

Op 8 april werd de Lijst van Best Workplaces in Spanje 2016 gepubliceerd waarbij de beste plaatsen om te werken in Spanje worden geanalyseerd, beoordeeld en gecertificeerd.

Hierbij is Eurofirms bij de 50 beste bedrijven in Spanje geëindigd binnen de categorie bedrijven met 100 tot 250 werknemers.

Deze lijst wordt samengesteld door de internationale trendsetter op het gebied van onderzoeksadvies en Human Resource Management Great Places to Work. Dit is een internationale kwaliteitsstandaard van de beste plaatsen om te werken waaronder de 50 Beste Bedrijven om voor te werken in Spanje.

Het is de derde keer dat Eurofirms, dat dit jaar 25 jaar bestaat, zich positioneert op de eerste plaatsen van deze prestigieuze ranking, dankzij het waardenbeleid dat is gebaseerd op transparantie, verantwoordelijkheid en respect. Personen, innovatie en excellentie zijn de pijlers van de activiteit, een inzet die zich beloond ziet door deze prijs.

Miquel Jordà, algemeen directeur van Eurofirms, is verheugd met deze erkenning: “Onze waarden ten aanzien van personen zijn de enige manier om talent te genereren en te laten groeien. We passen dit waardenmanagementsysteem toe door de personen voor de bedrijfsactiviteit te plaatsen. Wat de resultaten betreft, is gebleken dat dit beleid effectief is, zoals ook deze prijs laat zien.”