april 10, 2017

Eurofirms in de Ranking van de 1000 snelstgroeiende bedrijven in Europa, gepubliceerd door de Financial Times

Eurofirms in de Ranking van de 1000 snelstgroeiende bedrijven in Europa, gepubliceerd door de Financial Times

Innovatieve en snelgroeiende bedrijven zijn de drijvende kracht van de Europese economie in de eenentwintigste eeuw. Ze genereren banen en zorgen voor het behoud van het concurrentievermogen van Europa.

“FT 1000” is de lijst die gepubliceerd wordt door de krant die gespecialiseerd is in internationaal zakelijk en economisch nieuws, de Financial Times, waarin de duizend Europese bedrijven staan met de hoogste inkomensgroei tussen 2012 en 2015.

Eurofirms staat met een percentage van 125% op de 728e positie van deze ranking. Het is een van de 102 Spaanse bedrijven die in deze lijst voorkomen. Het centrum voor innovatie en handel van de Europese Unie bevindt zich echter in Londen met 78 bedrijven. Parijs is de tweede stad met 45 bedrijven, gevolgd door Milaan en Berlijn met respectievelijk 34 en 32 bedrijven.

Het minimale vereiste percentage om in deze lijst te worden opgenomen was 16,13%, wat een heel eind verwijderd is van het groeipercentage van het Duitse bedrijf HelloFisch, een wereldwijde leverancier van verse levensmiddelen aan huis, met een groei van 13.159%, dat de eerste plaats bezet.

Eurofirms, opgericht in 1991, is het Spaanse bedrijf dat binnen de categorie Ondersteunende Dienstverlening al het langste meeloopt in de ranking “FT1000 Europe’s Fastest Growing Companies”.