februari 9, 2018

Eurofirms People First heeft een omzet van 351,5 miljoen euro en een groei van bijna 20%

  • Eurofirms Groep heeft het boekjaar 2017 afgesloten met een omzet van 351,5 miljoen Euro in Spanje en Portugal.

  • Het leidend nationale bedrijf in human resources beschikt over 95 filialen en een personeelsbestand met meer dan 500 medewerkers.

  • Dankzij Eurofirms worden er gemiddeld 15.000 mensen per dag in dienst genomen. Dit betekent dat de groep in 2017 meer dan 180.000 arbeidsovereenkomsten heeft afgesloten.

2017 was opnieuw een jaar van groei en uitbreiding voor de Eurofirms Groep People First die haar positie consolideert als leidend nationaal bedrijf in human resources, de vierde van de sector in Spanje als hierbij de buitenlandse firma’s opgenomen worden. De groep heeft het boekjaar afgesloten met een omzet van 351,5 miljoen euro in Spanje en Portugal, dit betekent 19,3% meer dan het vorige jaar. De verkoopcijfers van de groep kunnen wederom worden vertaald in een positieve stijging van de resultaten die de afgelopen jaren alleen maar in percentages met twee getallen zijn gegroeid, zeer boven het gemiddelde van de sector dat ongeveer 10% is.

Het business model van Eurofirms is een technologisch, bij de mensen betrokken bedrijf te zijn waarin het management van toegevoegde waarde prioriteit heeft met het oog op betere resultaten.

 

 

Nieuwe opening in Nederland, uitbreiding en groei van het personeelsbestand

Eurofirms heeft haar expansieproces in 2017 voortgezet, waarbij de bestaande aanwezigheid in Spanje en Portugal met 9 nieuwe filialen uitgebreid is. Daarnaast heeft de groep haar eerste kantoor in Nederland geopend, Eindhoven is de hiervoor uitverkoren stad. Met deze nieuwe openingen beschikt de groep vandaag over een netwerk van 95 filialen.

Het uitbreidingsproces van Eurofirms heeft het doel om verder te gaan met het aanbieden van toegankelijke en hoogkwalitatieve diensten voor klanten en medewerkers. Als gevolg hiervan zijn de toegenomen activiteiten en de ingebruikname van nieuwe filialen gepaard gegaan met een groei van het personeelsbestand bij Eurofirms, dat nu meer dan 500 medewerkers heeft.

 

Meer dan 180.000 arbeidsovereenkomsten in 2017

De belangrijkste dienst van Eurofirms Groep is de werving, selectie en training van medewerkers evenals deze beschikbaar te stellen voor bedrijven uit alle sectoren. Deze activiteit heeft in 2017 voor meer dan 180.000 arbeidsovereenkomsten gezorgd. Dit betekent dat er ongeveer 15.000 mensen per dag in dienst zijn genomen. Het aanbod aan diensten van deze groep houdt daarnaast in: de selectie van personeel, bij de klant op maat gemaakte projecten, trainingen en de integratie op de arbeidsmarkt en de integratie op de arbeidsmarkt van mensen met een beperking via de Stichting Eurofirms.