februari 18, 2019

Maintenance Mechanic B – Den Bosch

Introductie

Caterpillar Work Tools B.V. is een dochter onderneming van Caterpillar inc, een Amerikaanse multinational die werkzaam is in meer dan 200 landen. CWTS ontwerpt, produceert en verkoopt uitrustingstukken voor graafmachines en heeft momenteel ruim 200 medewerk(st)ers.


Organisatie

Voor het Asset & Maintenance team van de afdeling Technical Services zijn wij op zoek naar een onderhouds – en storingsmonteur; het betreft een vervangingsvraag. De hoofdtaak van deze onderhouds –en storingsmonteur is het zorgdragen voor het goed functioneren, installeren en onderhouden van het machinepark en gebouwen op zowel mechanisch als elektrisch gebied.

Functie

Wat ga je doen?
– Het plannen en uitvoeren van preventief onderhoud met externe bedrijven.
– Het uitvoeren van reparaties en het verhelpen van storingen aan gebouwen, machines, gereedschap, kranen en installaties.
– Op een systematische wijze lokaliseren van storingen in het mechanisch, hydraulisch, pneumatisch en elektronisch gedeelte van de machine en/of voorzieningen.
– Het mede verbeteren, implementeren en/of verplaatsen van (nieuwe) machines en installaties.
– Het bepalen van te kopen (reserve) onderdelen t.b.v. onderhoud, het aanvragen van offerte’s, het onderhandelen met leveranciers en het plaatsen van inkoopopdrachten.
– Het plannen van de eigen werkzaamheden met collega’s.

Functie eisen

Wat heb je nodig?

– Opleiding: Een afgeronde technische MBO niveau 4 opleiding, bij voorkeur als Technicus Mechatronica.of vergelijkbaar. Of Afgeronde technische MBO opleiding Werktuigbouwkunde of Electrotechniek, met de volgende twee aanvullende opleidingen: Afgeronde opleiding basiskennis Elektrisch schakelen (b.v. via ROVC) Afgeronde opleiding basis hydrauliek-pneumatiek
– Minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare productie omgeving.
– Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
– In deze functie wordt gewerkt in ploegendienst (om de week van 7.00 – 15.45 en 15.30 – 23.30).


Herken jij jezelf hierin?
– Proactief en initiatiefrijk
– Stressbestendig en neemt verantwoordelijkheid
– Een duidelijke teamplayer; functioneert zelfstandig binnen het Asset & Maintenance team maar houdt altijd rekenin met de belangen van het gehele bedrijf en diens klanten.
– Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid

Inlichtingen

matthijs.keizer@eurofirms.nl

Sollicitatie

matthijs.keizer@eurofirms.nl